Obuci svuci


Styling by Angie style guide

Styling by Angie style guide

Presrećna sam što sam uspela da nađem sajt na kome mogu beskonačno da se igram sa odećom i uz pomoć koga konstantno mogu da osluškujem gde se nalazim u sopstvenom ,,stilskom sistemu". Osim brendova dostupnih široj populaciji na looklet.com - u mogu se naći i high class odevni predmeti. Ovaj sajt nije prodajni već je namenjen svima onima koji svoje kreativne i stilske sposobnosti žele da podele na jednom ovakvom fashion social network - u.

Styling by Angie style guide

Styling by Angie style guide

Funkcioniše po istom sistemu kao i bilo koja druga social mreža. Napravite svoj profil i na svom wall -u možete okačiti sve ono što ste napravili odnosno stilizovali. Možete imati prijatelje, one koji prate vaš rad, možete komentarisati i ,,lajkovati" tuđe ideje, sve u svemu vrlo zabavna stvar. ;)

Kada izaberete svog modela, kao i njeno okruženje, možete joj oblačiti i svlačiti bilo šta što se nalazi u bazi koju sačinjavaju gornji delovi odnosno ogroman izbor majica, bluza, rolki, blejzera, jakni, bundi; zatim donji odevni predmeti kao što su pantalone, suknje, šortsevi; takođe, tu su i nakit, aksesoari i naravno cipele i tašne. Jednom rečju sve što vam je potrebno da bi se od glave do pete stilski izrazili.

Styling by Angie style guide

Styling by Angie style guide

Ono što je meni posebno interesantno jeste mogućnost da npr. bluzu uvučete ili izvučete iz pantalona ili suknje, da kaiš stavite preko ili ispod kardigana, da kaiš bude na struku ili na bokovima, da blejzer bude zakopčan ili raskopčan, da tašnu postavite u jednu ili drugu ruku, na ramenu ili u ruci, svašta je moguće, a od vas zavisi kako će to na kraju da izgleda kada se sve sklopi. Ne kažem da je sve baš najsrećnije izvedeno, ali činjenica je da ima dovoljno opcija koje mogu da se iskoriste. Izbor odeće i tehničkih mogućnosti je dovoljno veliki da onima kojima se ovakav vid zabave dopadne imaju sve uslove da svoje viđenje lepog i estetskog ispolje na jasan način.

Styling by Angie style guide

Styling by Angie style guide

Kako ova stvarčica na mene deluje hipnotišuće svi oni kojima se dopada kako se na ovaj način izražavam moći će da me prate i na looklet.com - u, jer ću ako ne svakodnevno, ali svakako često praviti nove kombinacije, pa nadam se da će one bar poslužiti kao polazna tačka za neku vašu inspiraciju.

Takođe, volela bih da vidim ideje svih onih koji se posle ovog čitanja zaraze ovim sajtom, tako što preko tog sajta možemo postati prijatelji ili tako što mi u komentarima možete ostavljati linkove vaših kombinacija. :) Vrlo radu ću sve to pregledati i ako nemate ništa protiv i komentarisati! :)

Iako sam želela da budem među prvima koji će koriste mogućnosti ovog sajta, nažalost u tome nisam uspela jer na njemu ima već na stotine žena iz Srbije koje svoje kreativne domete svakodnevno tamo plasiraju. Moram priznati da ima zaista interesantnih ideja i iz njih svašta novo uspevam da naučim. :)

Comments

Popular Posts