Socijalizacija ubija

Photo by Tommy Ton

Očigledno je da sam ovih dana navučena na tufnice, prugice, tigrice, kockice, ptičice pa je to zapravo razlog mog besomučnog traganja za istim. Zapravo, dosadilo mi je da kombinujem sigurne varijante koje uvek funkcionišu, uporno pokušavam da se otrgnem od proverenih formula i probam da napravim nešto novo, možda drugima i nespojivo, ali meni zabavno i pitko. Ove fotografije su svakako krive za to, jer me one najviše na šiz i inspirišu.:)

Photo by Tommy Ton

Sigurno je da pokušavam, a da li u tome i uspevam, nemam pojma. Verujem da uspevam, zadovoljna sam, valjda je to dovoljno! :) ....osim ako me neko ne vidi u gradu i dole ostavi komentar da me razume i da je to samo jedna faza, i da će proći, i da to niiije ništa starašno, i  tako...jednostavno, dešava se, svi mi nekada zastranimo, ali biće bolje! :))

Photo by The Glamourai

Valjda me neće niko sresti, pa ću zato da nastavim izlaganje. Dakle, nakon ove fotke (konkretno mislim na ovu tufnastu) rodila mi se ideja da je zapravo dezen sa tufnicama jako zanimljiv i inspirativan i bavim se čak mišlju da eksperimentalno krenem da ga kombinujem uz sve i svašta. Mislim da taj mali haos može da iznedri nešto interesantno samo još da skupim dovoljno hrabrosti da upadnem u tu fazu pa da vidim gde ću stići. Za početak, padaju mi na pamet neke drugarice koje ću ubediti da probaju ovo ,,tufna ludilo,, pa ako to krene kako treba eto i mene u klubu. :)

Lako je tebi sada da pišeš, a videćemo te Angie i na delu! Uh, ovo nije dobro kada čovek krene u trećem licu sam sebi da se obraća. :D

Svakako ono što sam probala su pruge i tufne i rezultat je savršen, mislim, bar meni. ;) Takođe, nešto ,,cvećarsko" i tufne takođe idu sjajno, jeste malo veselija priča, ali svakako je interesantna i nesvakidašnja. Dok je ideja uklapanja malih i velikih tufni totalno chic i mislim da upravo patim što nemam nešto slično u ormaru :( Drugari nemojte se ustručavati, ne morate da čekate moj rođendan! :)

Ista stvar je i sa ,,tigrićima", mislim oko uklapanja, takođe i ,,oni" savršeno idu uz polka dot. Što duže razmišljam izgleda da sve ide i sve može i da je moj strah od neobičnog sve manji. Sutra krećem u širenje zaraze, imam spisak labilnih :D

Ukoliko ovaj tekst ne budem baš najbolje shvatila sutradan, mislim nakon prespavane noći, pokušaću sebi da oprostim, jer je ipak sinoć bio petak pa se još oporavljam od aktivne socijalizacije. Tufnice su mi svakako pred očima, ali biću ja ok. ;)

Inače upravo sam shvatila da je prošlo 24h od petka...sad je 00:21h dakle već nedelja, izgleda da mi je baš trebalo vremena za oporavak :)

Comments

  1. Draga uvek me slatko nasmejes sa ovim tvojim blesavim komentarima...Naravno pomazes i podsecas me(iako ovo malogradjanstvo pokusava da me ugusi i zatrpa sve dublje u konzervatizam i prostakluk)da se covek treba opustiti i dati masti na volju iako cu onda ovde definitivno da izgledam kao pala s`marsa :)))) Ljubim te <3
    Kosana

    ReplyDelete
  2. Hihihiih drago mi je ako u tome uspevam.:)

    Svakako hvala što ,,me" čitaš! ;)

    Cmokić

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts