Hello world.

Šal - Accessorise

Savršena zamena za klasičan šal. Pored toga što je funkcionalan lako će doprineti Vašem šarmu bez obzira da li ga nosite uz kaput ili jaknu.


Kaput - Zara

Apsolutni favorit ove sezone. Izaberite ovaj u boji kamilje dlake i na sigurnom ste dobitku.

Haljina - Zara

Ovu haljinu preporučujem onim devojkama koje imaju jači donji deo tela u odnosu na gornji.  Jednostavan kroj na bokovima neće privući pažnju na njih. Karneri na grudima učiniće ih veće,  a V izraz će Vas vizuelno izdužiti. 

Čizmice - Zara

Krzno oko gležnjeva u isto vreme ima praktičnu i estetsku ulogu. Ove čizme iako su na štiklu odaju utisak tople i udobne obuće. Odlično se slažu i uz haljinu, ali ih možete nositi i uz uske pantalone ili farmerke.
Kaiš - Zara

Neizostavan detalj za postizanje ženstvenosti na brzinu. Osim što naglašava struk  u ovoj kombinacji daje pečat celom  outfit-u kada skinete kaput, rukavice i tašnu ostavite sa strane :)

Čarape -Zara

Tople lepe, uvek trebaju!

Pismo tašna -Zara

Hibrid leopard šare doprinosi otmenosti. Iako većina žena pismo tašne preferira uveče, ovaj komad je apsolutno nosiv i preko dana. 

Rukavice - Accessorize

Da biste izgledale apsolutno chic uvek birajte interesantne upadljive rukavice.  Crvene u ovom slučaju daće malo života jednostavnom kaputu. 







Comments

Popular Posts